Tarcisiusschool krijgt controle over klimaatinstallatie met Hero Balancer

Voor dit klantverhaal spraken we met Maurice Wijnhofen. Maurice is conciërge, onderhoudsmedewerker en onderwijsassistent SO/VSO. We vroegen hem naar hun ervaring met Hero Balancer, hoe zij bij ons terecht zijn gekomen en welke verschillen ze hebben gemerkt met ons systeem ten opzichte van het ontbreken ervan. "Het werkt allemaal echt perfect."

Hoe bent u bij Hero Balancer gekomen?

“We werden benaderd door Tobias van Hero Balancer. Naar aanleiding van dat gesprek hebben we de mogelijkheden bekeken. We waren al bekend met een vergelijkbaar systeem, maar het probleem was dat alles op afstand werd geregeld. We hadden geen controle over onze klimaatinstallatie, dus gingen we op zoek naar een systeem waarin we zelf aanpassingen konden maken en schema’s konden instellen. Zo kwamen we bij Hero Balancer terecht.”

Hebben jullie overwogen om een ander GBS (Gebouw Beheer Systeem) te gebruiken?

“Nee, het gesprek dat we met Tobias hadden was van beide kanten erg positief. In het begin was het de vraag wat er allemaal mogelijk was. Tot op heden is alles goed geregeld.”

Hoe bedienden jullie voorheen jullie klimaatinstallatie?

“Eigenlijk deden we dat helemaal niet. Het werd op afstand gedaan door een externe partij waar we contact mee moesten opnemen. Als we een vergadering of vakantie hadden en we wilden de luchtbehandelingsinstallatie of verwarming aanpassen, moesten we apart contact met hen opnemen. Dat was verre van ideaal. Bovendien had ik geen inzicht in ons energieverbruik, wat ik nu wel heb met Hero Balancer. Eigenlijk werden we een beetje buitengesloten en hadden we geen inspraak en controle over onze regeltechniek.”

DSC00249

Hoe hebben jullie het installatieproces ervaren?

“In het begin verliep het wat moeizaam, maar we hebben daar een paar keer contact over gehad en toen werd het goed opgepakt. Het kostte wat tijd om alle schema’s te implementeren, mede vanwege de drukte aan jullie kant. Uiteindelijk is alles goed verlopen.”

Hoe merk je het verschil met/zonder Hero Balancer?

“Absoluut, de vrijheid die je met Hero Balancer hebt om zelf schema’s aan te passen en te regelen is echt een enorme verbetering. En als er iets mis is, krijg je direct inzicht.”

Wat voor advies geef je aan mensen die twijfelen om een Hero GBS te nemen?

“In het begin waren wij ook wat huiverig, maar tot nu toe is alles erg goed verlopen en ben ik zeer tevreden. Mijn advies zou zijn om niet te twijfelen en Hero Balancer gewoon een kans te geven.”

Ook inzicht in en controle over jouw vastgoedportfolio?

Beheer jouw vastgoed met de regeltechniek van Hero Balancer!

Hero koppelt op jouw nieuwe of bestaande klimaatinstallatie en helpt jou om inzicht te krijgen in jouw binnenklimaat en dit tevens op automatische piloot te verbeteren.

Neem contact op via 088-3033 700 of mail naar welkom@herobalancer.nl

Deel dit artikel

Meer klantverhalen

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.