Alex Puls, Smart Building Advisor

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Ik zocht altijd iets in de duurzaamheid en de techniek en dat heb ik bij Hero gevonden. Ik heb zelf al eerder in de techniek gewerkt, maar ik miste het contact met mensen en dat is bij Hero wel mogelijk.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

In mijn eerste maand is het vooral de bedoeling om mee te lopen met mijn collega’s om de kneepjes van het vak te leren. Straks zal ik alleen op pad gaan naar bedrijven en scholen te adviseren over wat Hero Balancer te bieden heeft.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd sport ik regelmatig. Ik breng graag de tijd door met mijn vrienden en familie. Daarnaast hou ik van lekker eten met een speciaal biertje. Als het buiten regent kijk ik graag een filmpje in mijn eigen thuisbioscoop.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.