Angela van Rijswijk, Business Controller

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Ik heb al enige ervaring in de branche. Voorheen heb ik ook bij technische bedrijven gewerkt. Vandaar dat Hero mij erg aansprak. Ik vind het ook leuk dat het een jong team is en nog niet een enorm grote organisatie is. Hierdoor is er veel potentie om te groeien en waar mijn functie goed tot z'n recht komt.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Ik ga mij vooral richten op het ERP systeem, de inkoop en financiële zaken, zoals de boekhouding. Dit houdt in dat ik bijvoorbeeld alle cijfers overzichtelijk maak voor alle stakeholders en managementteam.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Ik tennis veel en op z’n tijd vind ik het leuk om naar een festival te gaan. Ik ben namelijk een groot muziekliefhebber.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.