Anne Fleur Kok, Administrative Assistant

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Hero Balancer is een jong en modern bedrijf waar hard wordt gewerkt, maar waar ook ruimte is voor een leuk gesprek met je collega's. Bovendien is het heel tof om een bijdrage te kunnen leveren aan een duurzamere wereld en om te zien hoe snel ze bij Hero nieuwe dingen ontwikkelen.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Administratief Medewerkster ben ik verantwoordelijk voor de volledige administratie.
Zo heb ik allerlei verschillende taken, wat het afwisselend en leuk maakt.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Naast werken ben ik moeder van een prachtige zoon en dochter. Tijd doorbrengen met ons gezin is iets wat ik dan ook graag doe. Daarnaast vind ik het heerlijk om af en toe lekker met vrienden en vriendinnen op stap te gaan. Sporten is ook een favoriete bezigheid. Zo Crossfit ik graag en vind ik een potje tennis ook erg leuk.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.