Jij kan besparen!

Benieuwd naar de impact van een Hero Balancer gebouwbeheersysteem op jouw energierekening? Bereken in enkele klikken jouw bespaarpotentieel!

 

KRIJG INZICHT EN GRIP MET HERO BALANCER APP

Het systeem gebruikt warmte van de zon en weersvoorspellingen om jouw verwarming efficiënt te regelen, waardoor onnodig energieverbruik automatisch wordt verminderd. 

Het systeem leert jouw pand’s opwarming, past zich dagelijks aan het weer en de binnentemperatuur en berekent de benodigde tijd om de gewenste temperatuur te bereiken.

 

Via onze app pas je zelf jouw weekschema en gewenste temperatuur aan. Ook kun je eenvoudig een vakantie toevoegen. Zo stook je nooit wanneer er niemand aanwezig is.

Bespaar gemiddeld 28% op je energierekening

Dit installeren wij

Voor

Tijdens

Na

Luister naar onze blije heroes

Hero Balancer heeft ervoor gezorgd dat wij op een simpele manier enorme stappen hebben kunnen zetten rondom energiebesparing. We hebben laatst een overzicht gekregen van jullie Customer Success Manager. Bij sommige locaties hebben we de installatiekosten al terugverdiend. Dat is erg tof!

Broekhuis logo
Robbert van Werven
Broekhuis
5/5

We hebben ook een aantal panden met een Priva gebouwbeheersysteem. Voor de kleinere vastgoedobjecten hebben we toch de voorkeur voor Hero Balancer. Hier hebben we nu op afstand inzicht en grip. Veel locaties gebruiken dusdanig minder energie dat we deze in enkele maanden terugverdienden.

Gemeente Hollands kroon Logo

Ronald Mutjewerf
Gemeente Hollands Kroon

5/5

Grip op afstand biedt ons kracht op energiebesparend vlak. Onnodig stoken zit er voor ons dus niet meer in. Doordat Hero zeer gebruiksvriendelijk is krijgen de teamleiders zelf controle en inzicht op hun eigen locatie. Dit creëert bewustwording bij ons personeel. 

Veiligheidsregio Midden west brabant logo

Theo van Elderen
Veiligheidsregio Midden en West Brabant

5/5
Omdat verduurzamen op gas vaak erg duur en ingewikkeld is stond dit niet bovenaan de prio lijst. Hero Balancer springt hier met een kostenefficiënte oplossing goed op in. Door de stevige besparing verdient het systeem zichzelf snel terug. Ook de slimme weersturing vonden wij erg interessant. Een manier om het binnenklimaat voor onze huurders te verbeteren gaan wij natuurlijk niet uit de weg.
Ymere_Logo

Cecilia Stoop
Ymere

5/5

Grote bedrijven uit alle branches gebruiken Hero voor het beheren van hun gebouwen

© Copyright – Hero Balancer 2017 – 2024 | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.