Bryan Klaver, Support Intern

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Bij Hero kan je veel zelfstandig werken. Je doelen worden groter en je daagt jezelf uit en dat was voor mij een groot voordeel. Ook heeft Hero Balancer een leuk team, dus de sfeer is gezellig.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Mijn verantwoordelijkheden binnen Hero zijn dat ik het eerste aanspreekpunt ben van de supportlijn. Ik zorg dat de wensen van de klant in orde zijn en goed worden afgehandeld. Verder beantwoord ik ook de meeste vragen over de Hero Balancer App. 

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Ik vind wandelen heel leuk. Even in de natuur lopen en genieten van het weer. Ook als het koud is, ik kan heel goed tegen koud weer. Ik heb hiernaast mijn eigen projecten waar ik aan werk, dus ik hou me graag bezig. 

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.