Chendo Appel Stagiair Support Engineer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Omdat Hero Balancer natuurlijk nog een jong bedrijf is en veel potentie heeft om te groeien maakt het voor mij een erg interessant bedrijf. Ze gaan bijvoorbeeld ook al uitbreiden naar het oosten en het zuiden. Voor een jongvolwassene zoals ikzelf is het makkelijk om er zo in te stappen door de goede sfeer die in het bedrijf hangt. Ik ben hier gekomen door Dion (collega). Het voelde bij het sollicitatiegesprek al goed. Dit maakte de keuze voor mij erg makkelijk.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Ik ben zelf verantwoordelijk voor de support. Alle belletjes en problemen komen bij ons terecht. Ook ben ik veel bezig met het in de gaten houden of alles nog loopt zoals het hoort bij de klanten. Hiervoor werk ik veel met het admin dashboard. In brede lijnen ben ik dus bezig met het helpen van de klanten met problemen.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Uitgaan met vrienden. Thuis ben ik al erg veel bezig met computers, dit vind ik erg interessant. Nu ik bij Hero zit vind ik het ook leuk dat ik hier meer dingen leer over ketels en het gebouwbeheersysteem. Verder ga ik graag naar de film en ben ik fanatiek met naar de sportschool gaan.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.