Dan Spiteri

Dan Spiteri, R&D Engineer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Hero heeft een geweldige sfeer, de projecten zijn uitdagend, en het is leuk om aan het werk te kunnen met de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Back-end Developer ontwikkel ik de Clouddiensten en ben ik verantwoordelijk voor dat
alles goed en veilig werkt.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met persoonlijke projecten, de ‘typische developer’. Daarnaast speel ik graag op mijn elektrische gitaar. Zo heb ik zelfs mijn eigen software ontwikkeld voor het luisteren naar muziek terwijl ik tegelijkertijd met mijn gitaar
effecten creëer.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.