Dan Spiteri, R&D Engineer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Hero heeft een geweldige sfeer, de projecten zijn uitdagend, en het is leuk om aan het werk te kunnen met de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Mijn verantwoordelijkheden liggen op het gebied van infrastructuur en hardware, het ontwikkelen van aangepaste firmware voor onze apparaten, het onderhouden van de netwerken die alles met elkaar verbinden en het bouwen van tools om ons engineering- en installatieteam te helpen.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Wanneer ik niet aan het werk ben speel ik graag pc-spellen. Ook speel ik graag op mijn elektrische gitaar. Zo heb ik zelfs mijn eigen software ontwikkeld voor het luisteren naar muziek terwijl ik tegelijkertijd met mijn gitaar effecten creëer.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.