dashboard-2

Ons Dashboard is vernieuwd!

Ja, je leest het goed! We hebben naar jullie feedback geluisterd en onze app helemaal vernieuwd. Er zijn een heleboel functies bij gekomen die makkelijker in gebruik zijn en beter inzicht bieden in je verwarmingsinstallatie.

Hero Balancer 1.0

Temperatuur

Met deze functie kan je de huidige buitentemperatuur en de temperatuur van straks bekijken.

Op ons vernieuwde Dashboard kan je direct de huidige temperatuur bekijken. Bovendien kan je met de schakelaar overschakelen naar de temperatuur van straks. Hierdoor krijg je inzicht in waarom de Hero de verwarming heeft verlaagd, verhoogd of constant is gebleven.

Als daarbij je verwarmingsinstallatie in twee delen van het gebouw is verdeeld, dan kan je gemakkelijk de temperaturen van de twee delen onafhankelijk van elkaar bekijken.

temperatuur

Tijdsplanning

Met de tijdsplanning kan je gemakkelijk jouw aanwezigheid plannen. 

Je kan een vast ritme instellen en deze weer simpel aanpassen. Als je voor een langere tijd niet aanwezig bent, is dat ook geen probleem. Wanneer je er niet bent of als je aanwezigheid eens afwijkt, dan kan je dat aan de Hero doorgeven.

tijdsplanning

Energieverbruik

Nu kan je heel makkelijk jouw stroom en gasverbruik bekijken. 

Je kan jouw stroom en gasverbruik per dag, week, maand en jaar bekijken. Deze data kan je gebruiken om te voldoen aan de informatieplicht van Wet milieubeheer. Hero Balancer is namelijk door de RVO een erkend Energie Management Systeem (EMS).

energieverbruik

Data Export

Met Data Export kan je data exporteren die Hero voor jou verzamelt. 

Denk aan data zoals aanvoer en retour temperaturen, maar ook data over pompen en kleppen. Dit kan van belang zijn om problemen in je installatie te traceren of vroegtijdig te herkennen. Dit kon voorheen nooit zo makkelijk!

data export

Meerdere gebouwen

Met één druk op de knop kan je van gebouw wisselen. 

Beheer je meerdere gebouwen en was het voorheen een gedoe om tussen je gebouwen te wisselen? Dat is nu niet meer zo! Nu kan je simpel wisselen tussen je Hero Balancer installaties.

gebouw

Ons Dashboard is nooit af

Aan ons Dashboard wordt constant gewerkt en we willen het ook blijven verbeteren. 

Heb jij nog ideeën voor ons Dashboard wat jouw gebruikerservaring kan verbeteren? Dan horen wij dat graag! Wij luisteren naar je feedback en doen er ook wat mee.

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuwsberichten

Nóg meer besparing met de krachtige samenwerking tussen Hero Balancer en Airteq 

Bij Hero Balancer begrijpen we de waarde van jouw huidige Airteq binnenklimaatsensoren. Daarom zijn we blij om aan te kondigen dat onze samenwerking met Airteq jou in staat stelt om maximaal gebruik te maken van jouw bestaande infrastructuur. Met onze naadloze integratie tussen Airteq sensoren en het Hero Balancer gebouwbeheersysteem hoef je geen nieuwe sensoren aan te schaffen, en wordt de implementatie van jouw gebouwbeheersysteem nóg betaalbaarder.

Lees meer >

Hero’s History: Het verhaal van Hero Balancer naar een Groenere Toekomst

Stel je voor: het is mei 2017 en een klein, vastberaden team trekt vol enthousiasme bij Rockstart in. Met niets meer dan een visie en een handvol ideeën, begonnen we aan een avontuur om de energiebranche naar een groenere toekomst te tillen. Binnen enkele maanden stonden we als twee energieke bijen klaar voor ons allereerste pilotproject.

En vanaf dat moment ging het alleen maar sneller. Met elke stap die we zetten, elke overwinning die we behaalden, groeide onze vastberadenheid en ons verlangen naar succes. We werden de drukste bijen in de wereld van gebouwbeheer, zoemend van hoogtepunt naar hoogtepunt.

Laten we eens teruggaan in de tijd en een kijkje nemen in de geschiedenis van onze bezige bijen in de afgelopen jaren.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.