David Tapperwijn, R&D Engineer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Ik heb bij Hero Balancer gesolliciteerd, omdat ik techniek leuk vind. Het is iets dat mentaal uitdagend kan zijn en dat heb ik bij Hero Balancer gevonden.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Mijn taken bij Hero zijn dat ik grotendeels bezig ben met de integratie van nieuwe producten. Denk aan nieuwe hardware werkend maken binnen ons systeem. Verder pak ik losse klusjes op.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Ik vind muziek heel leuk maar ook maak ik zelf muziek. In mijn vrijetijd geniet ik van mijn dag en als er niks te doen is dan slaap ik graag.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.