Ron van Uffelen heeft het Hero GBS geplaatst bij de Euromast

In de Euromast in Rotterdam heeft Ron van Uffelen het Hero GBS systeem geplaatst. Hier hebben wij samen met Ron een kijkje genomen.
thumbnail_afbeeldingen_RonVanUffelen

Wat heb jij precies hier gedaan bij de Euromast?

“Wij hebben het Hero GBS geplaatst voor het regelen van de installatie van de Euromast.”

Wat zijn nou de voordelen van Hero Balancer?

“Het grootste voordeel is dat het heel makkelijk is en dat het goed te regelen is van afstand en vanaf de mobiele telefoon.”

Hoe werkt Hero Balancer precies?

“Hero Balancer regelt alles in dit gebouw. Je kunt zelf alles op afstand regelen, zoals de temperaturen. Ook kun je het uitbreiden, zodat pompen en meerdere appendage erop worden aangesloten.”

Ook Hero Balancer aan jouw klanten aanbieden?

Beheer de klimaatinstallaties van jouw klanten simpel met de regeltechniek van Hero Balancer.

Hero is te gebruiken als standalone regelsysteem of te koppelen op bestaande klimaatinstallaties en helpt jou om inzicht te krijgen in het binnenklimaat van jouw klanten en verbetert dit op automatische piloot.

Neem contact op via 0229-769009 of mail naar welkom@herobalancer.nl

Deel dit artikel

Meer klantverhalen

Van den Udenhout Autogroep BV gaat voor veel inzicht, grip én comfort met Hero Balancer.

Wij zijn langsgegaan bij Van den Udenhout Autogroep BV en hebben gesproken met Enzo Verhulst, facilitair Manager van de merkdealer. Zij gebruiken ons gebouwbeheersysteem sinds 25 augustus 2022. Aan het eind van datzelfde jaar hadden ze al 19,1% gas bespaard. Wij zijn trots op deze prestatie en zijn daarom langsgegaan om deze prestatie te vieren. We vroegen naar hun ervaring met Hero Balancer, hoe ze bij ons terecht zijn gekomen en welke verschillen zij merken sinds het gebruik van ons gebouwbeheersysteem. “Ik heb er al maanden geen omkijken meer naar.”

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.