Erik Nolte Smart Building Engineer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Vooral door de sfeer hier op kantoor. Het is hier erg gezellig maar iedereen werkt wel hard door. Daarnaast is iedereen erg behulpzaam. Ik ben bij Hero Balancer gekomen door een oud klasgenoot Jurre (Smart Building Engineer).

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Ik ben verantwoordelijk voor verschillende projecten die we binnenkrijgen bij de afdeling engineering. Momenteel ben ik bezig met binnenklimaat monitoring projecten.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Ik vind het leuk om te karten, Ik heb zelf ook een eigen kart. Daarnaast race ik vaak een slalom op een racebaan, dan moet je zo snel mogelijk om pionnen heen racen. Ook vind ik het nog wel eens leuk om te gaan gamen als ik nog vrije tijd over heb.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.