Porsche blij met minder CO2 uitstoot en lagere energie rekening

Wij zijn op bezoek geweest bij Porsche Centrum Gelderland waar Sander Heere ons vertelt waarom duurzaamheid belangrijk voor hen is en waarom zij voor Hero Balancer gekozen hebben.
thumbnail_afbeeldingen_Porsche Centrum Gelderlan

Waarom is duurzaamheid zo belangrijk voor jullie?

“Het is toch een stuk CO2 reductie. Daar zijn we allemaal mee bezig en ik vind dat we daar als Porsche Centrum ook in voorop moeten lopen. Wij moeten ook een goed voorbeeld geven aan onze klanten.”

Porsche 2

Hoe zijn jullie bij Hero Balancer terecht gekomen?

“Dat is wel grappig. Een klant van ons attendeerde ons erop. Wij luisteren altijd goed naar onze klanten, dus ben ik in contact gekomen met Stefan Kloosterboer. We hebben een paar keer om de tafel gezeten en eigenlijk vrij snel de knoop doorgehakt.”

Wat zijn de voordelen van Hero Balancer?

“Hero Balancer kijkt vooruit naar wat er gebeurt binnen nu en 24 uur. Het schakelt eigenlijk daar ons systeem al op uit. Dus wij zijn niet meer aan het verwarmen op momenten dat het allang niet meer nodig is. En daardoor gaan wij zorgen dat we ook minder CO2 uitstoten en gas verbruiken. Daar zijn we blij mee.”

Ook inzicht in en controle over jouw binnenklimaat?

Beheer jouw showroom met de regeltechniek van Hero Balancer.

Hero koppelt op jouw nieuwe of bestaande klimaatinstallatie en helpt jou om inzicht te krijgen in jouw binnenklimaat en dit tevens op automatische piloot te verbeteren.

Neem contact op via 0229-769009 of mail naar [email protected]

Deel dit artikel

Meer klantverhalen

Stadshaven Medemblik

De ervaring van Stadshavens Medemblik, ik zou het iedereen aanraden!

Wij spraken met Ivonne Kirschbaum. Als directeur bij Stadshavens Medemblik B.V. is Ivonne verantwoordelijk voor de verduurzaming van de sanitairgebouwen en havenkantoren in Medemblik. Ivonne: “Wij beheren 3 sanitair gebouwen en 2 havenkantoren verspreid in Medemblik. Ondanks het grote verschil in functionaliteit en gebruik kunnen we al onze panden met Hero Balancer eenvoudig bedienen en monitoren.”

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.