Hans Spaans, Smart Building Advisor

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Het maakt mij blij om contact met klanten te hebben. Op deze manier kan ik hun helpen met de uitdaging om hun school, kantoor of showroom te verduurzamen. Hero Balancer is een jong en ambitieus bedrijf en ik ben blij dat ik hier deel van mag uitmaken.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Smart Building Advisor zorg ik voor het binnenhalen van nieuwe klanten. Bovendien beheer ik de bestaande klanten en ik zorg ervoor dat alles feilloos verloopt.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd ben ik een KNVB-scheidsrechter op landelijk niveau. Hiernaast begeleid ik de aanstormende scheidsrechters, wat ik een leuke uitdaging vind. Bovendien kun je mij vinden op de tennisbaan en ik doe aan spinning.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.