Henk van Ossenbruggen, CFO

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Hero Balancer is een bedrijf dat een bestaande markt totaal aan het vernieuwen is. Het idee achter Hero is innovatief en dat, in samenwerking met jonge teamleden, kan leiden tot een fantastisch resultaat. Daarnaast zorgt Hero ervoor dat er minder energie wordt verbruikt, wat lagere kosten geeft aan onze klanten en de wereld een stukje duurzamer maakt.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als CFO ben ik verantwoordelijk voor de Financial Engineering. Door inzicht te hebben in en controle te hebben over de financiële zaken kan het management sneller knelpunten of kansen lokaliseren. Zo kan er zo snel mogelijk actie ondernomen worden.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd ben ik veel met sport bezig, zoals voetbal, MTB en hardlopen. Zo ben ik echt een sportfanaat, zowel actief als passief. Een biertje in de kantine van mijn plaatselijke voetbalvereniging is ook leuk. Daarnaast vind ik het belangrijk om tijd te spenderen met mijn familie en vrienden.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.