Hero bestaat 5 jaar en dat vierden wij met…

Deze maand bestaan wij alweer 5 jaar! Dit hebben wij 7 juli gevierd met ons eigen georganiseerde Smart Building Event. Dit was zo'n groot succes dat wij nu al hebben besloten dit elk jaar te organiseren!

Kennissessies

Bashar Al Badri, directeur van Duurzaam Ondernemersloket, kwam bezoekers meer vertellen over hoe we de energietransitie regionaal kunnen versnellen om een energieneutrale toekomst te bereiken.

Ook Wilfred de Regt van Rekon Installatietechniek gaf een mooie demo over ultrasone flowmetingen, waterzijdig inregelen en de kracht van magneetfilters om vervuiling in installaties te verhelpen en voorkomen.

Onze eigen UX designer, Robin van Kooij, en grafisch vormgever, Mirte Winter, vertelden installateurs en eindgebruikers over de functionaliteiten van onze MyBMS app. De bezoekers kregen de mogelijkheid om direct invloed uit te oefenen op deze functionaliteiten door te laten weten wat zij nog missen bij het gebruik van de app. Wij streven altijd naar verbetering en innovatie en dat is het meest effectief door direct naar jullie behoeften en wensen te luisteren. 😉

Beurs

Het weer zat net een beetje tegen deze dag, waardoor de beurs niet meer buiten maar binnen werd gehouden. De ruimte was goed gevuld met onze partners WAGO Nederland, Solar Nederland, Wavin, Syrinx Industrial Electronics en EasyIO.

Afterparty

Na afloop van het dagprogramma waren er onbeperkt pizza’s van PizzaCos voor onze VIP gasten, partners, Hero personeel en aanhang. We hebben er een mooie dag van gemaakt en volop genoten van ons 5 jarige jubileum.

We kijken terug op een geslaagde dag. Onze partners kijken positief terug en hebben veel goede gesprekken gevoerd. Ben jij er volgend jaar ook bij? 😊

Anderen bekeken ook: Hoera! Wij bestaan drie jaar!

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuwsberichten

Van Zero tot Hero: het opleiden van onze buitendienst

Bij Hero Balancer vinden wij het belangrijk dat je als ervaren regeltechnicus én als beginnende elektromonteur bij ons kan werken. Wij vinden inzet belangrijker dan ervaring, waardoor starters en zijinstromers ook bij ons welkom zijn. Voor deze tweede groep hebben wij een opleidingstraject ontwikkeld. Afhankelijk van jouw eigen kennisniveau word je ingedeeld bij een van onze vier opleidingsniveaus en sturen wij jou met onze regeltechnici op pad om de kneepjes van het vak te leren. Zo word jij van A tot Z klaargestoomd om een volwaardige Hero installateur te worden.

Goed om te weten: ongeacht jouw instroomniveau is er bij Hero Balancer altijd ruimte om extra opleidingen te volgen of certificeringen te halen. Zo groei jij als persoon en wij als bedrijf. Win win dus!

Lees meer >

Waarom een Cloud-GBS dé toekomst is

De verandering naar Cloud-based software voor gebouwbeheersystemen brengt vele voordelen met zich mee. Dit is te danken aan de vele voordelen die cloud-technologie biedt, zoals toegankelijkheid en schaalbaarheid. Hier zijn enkele redenen waarom een Cloud-GBS dé toekomst is:

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.