Hero bestaat 5 jaar en dat vierden wij met…

Deze maand bestaan wij alweer 5 jaar! Dit hebben wij 7 juli gevierd met ons eigen georganiseerde Smart Building Event. Dit was zo’n groot succes dat wij nu al hebben besloten dit elk jaar te organiseren!

Kennissessies

Bashar Al Badri, directeur van Duurzaam Ondernemersloket, kwam bezoekers meer vertellen over hoe we de energietransitie regionaal kunnen versnellen om een energieneutrale toekomst te bereiken.

Ook Wilfred de Regt van Rekon Installatietechniek gaf een mooie demo over ultrasone flowmetingen, waterzijdig inregelen en de kracht van magneetfilters om vervuiling in installaties te verhelpen en voorkomen.

Onze eigen UX designer, Robin van Kooij, en grafisch vormgever, Mirte Winter, vertelden installateurs en eindgebruikers over de functionaliteiten van onze MyBMS app. De bezoekers kregen de mogelijkheid om direct invloed uit te oefenen op deze functionaliteiten door te laten weten wat zij nog missen bij het gebruik van de app. Wij streven altijd naar verbetering en innovatie en dat is het meest effectief door direct naar jullie behoeften en wensen te luisteren. 😉

Beurs

Het weer zat net een beetje tegen deze dag, waardoor de beurs niet meer buiten maar binnen werd gehouden. De ruimte was goed gevuld met onze partners WAGO Nederland, Solar Nederland, Wavin, Syrinx Industrial Electronics en EasyIO.

Afterparty

Na afloop van het dagprogramma waren er onbeperkt pizza’s van PizzaCos voor onze VIP gasten, partners, Hero personeel en aanhang. We hebben er een mooie dag van gemaakt en volop genoten van ons 5 jarige jubileum.

We kijken terug op een geslaagde dag. Onze partners kijken positief terug en hebben veel goede gesprekken gevoerd. Ben jij er volgend jaar ook bij? 😊

Anderen bekeken ook: Hoera! Wij bestaan drie jaar!

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuwsberichten

Duurzaam Verwarmd Beurs

Hero Balancer op de Duurzaam Verwarmd vakbeurs

Hero Balancer is naar de Duurzaam Verwarmd vakbeurs geweest in Haarlemmermeer. Wij hebben veel mensen gesproken en nieuwe connecties gemaakt. Hieronder meer over onze ervaring bij Duurzaam Verwarmd en de volgende beurs waar je ons kunt vinden.

Lees meer >
Sporty September teamfoto

Sporty September bij Hero Balancer

In de hele maand september gaan wij super hard knallen om onze doelen te behalen. Met het hele team hebben wij allemaal een formulier ingevuld met ons doel en waarom wij dat willen behalen. Het moet natuurlijk wel haalbaar zijn. In een maand 10 kilo afvallen is bijvoorbeeld niet haalbaar. Maar 1 kilo afvallen door veel te bewegen is een goede doelstelling. Ook moet het meetbaar zijn. Voor nu willen wij dit sowieso een maand volhouden.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.