Hero bestaat 5 jaar en dat vierden wij met…

Deze maand bestaan wij alweer 5 jaar! Dit hebben wij 7 juli gevierd met ons eigen georganiseerde Smart Building Event. Dit was zo'n groot succes dat wij nu al hebben besloten dit elk jaar te organiseren!

Kennissessies

Bashar Al Badri, directeur van Duurzaam Ondernemersloket, kwam bezoekers meer vertellen over hoe we de energietransitie regionaal kunnen versnellen om een energieneutrale toekomst te bereiken.

Ook Wilfred de Regt van Rekon Installatietechniek gaf een mooie demo over ultrasone flowmetingen, waterzijdig inregelen en de kracht van magneetfilters om vervuiling in installaties te verhelpen en voorkomen.

Onze eigen UX designer, Robin van Kooij, en grafisch vormgever, Mirte Winter, vertelden installateurs en eindgebruikers over de functionaliteiten van onze MyBMS app. De bezoekers kregen de mogelijkheid om direct invloed uit te oefenen op deze functionaliteiten door te laten weten wat zij nog missen bij het gebruik van de app. Wij streven altijd naar verbetering en innovatie en dat is het meest effectief door direct naar jullie behoeften en wensen te luisteren.😉

Beurs

Het weer zat net een beetje tegen deze dag, waardoor de beurs niet meer buiten maar binnen werd gehouden. De ruimte was goed gevuld met onze partners WAGO Nederland, Solar Nederland, Wavin, Syrinx Industrial Electronics en EasyIO.

Afterparty

Na afloop van het dagprogramma waren er onbeperkt pizza’s van PizzaCos voor onze VIP gasten, partners, Hero personeel en aanhang. We hebben er een mooie dag van gemaakt en volop genoten van ons 5 jarige jubileum.

We kijken terug op een geslaagde dag. Onze partners kijken positief terug en hebben veel goede gesprekken gevoerd. Ben jij er volgend jaar ook bij? 😊

Anderen bekeken ook: Hoera! Wij bestaan drie jaar!

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuwsberichten

Nóg meer besparing met de krachtige samenwerking tussen Hero Balancer en Airteq 

Bij Hero Balancer begrijpen we de waarde van jouw huidige Airteq binnenklimaatsensoren. Daarom zijn we blij om aan te kondigen dat onze samenwerking met Airteq jou in staat stelt om maximaal gebruik te maken van jouw bestaande infrastructuur. Met onze naadloze integratie tussen Airteq sensoren en het Hero Balancer gebouwbeheersysteem hoef je geen nieuwe sensoren aan te schaffen, en wordt de implementatie van jouw gebouwbeheersysteem nóg betaalbaarder.

Lees meer >

Hero’s History: Het verhaal van Hero Balancer naar een Groenere Toekomst

Stel je voor: het is mei 2017 en een klein, vastberaden team trekt vol enthousiasme bij Rockstart in. Met niets meer dan een visie en een handvol ideeën, begonnen we aan een avontuur om de energiebranche naar een groenere toekomst te tillen. Binnen enkele maanden stonden we als twee energieke bijen klaar voor ons allereerste pilotproject.

En vanaf dat moment ging het alleen maar sneller. Met elke stap die we zetten, elke overwinning die we behaalden, groeide onze vastberadenheid en ons verlangen naar succes. We werden de drukste bijen in de wereld van gebouwbeheer, zoemend van hoogtepunt naar hoogtepunt.

Laten we eens teruggaan in de tijd en een kijkje nemen in de geschiedenis van onze bezige bijen in de afgelopen jaren.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.