Indy van Leeuwen Administratief Medewerker

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Hero Balancer is een erg jong bedrijf, de gemiddelde leeftijd ligt ook erg laag, waardoor ik met veel collega’s werk die even oud zijn als ik. Daarnaast vind ik mijn werk erg leuk en gevarieerd. Als ik vragen heb over mijn werk word ik meteen goed en snel geholpen door mijn collega’s.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als administratief medewerker moet ik de facturen versturen, aanmaken en de betalingen klaarzetten van wat er gekocht en verkocht wordt binnen Hero Balancer. Daarnaast moet ik contracten maken en lonen registreren van alle collega’s.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Voetballen vind ik leuk om te doen, ik heb ook heel lang op voetbal gezeten. Ook vind ik het erg leuk om met mijn vrienden wat te gaan doen, zoals een balletje trappen.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.