Isak Mokveld, Communication Intern

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

De samenhorigheid op de werkvloer vind ik erg prettig, de sfeer is hier heel fijn. Bij binnenkomst voelde ik mij meteen thuis, omdat ik met open armen werd ontvangen. Verder vind ik het een heel leerzaam bedrijf.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Ik ga mij onder andere bezighouden met de e-mail flow. Ook ga ik aan de slag met klant verhalen. Zo ga ik bijvoorbeeld interviews afnemen met klanten over hoe het Hero gebouwbeheersysteem bevalt en wat ze hebben bespaard. Met de interne communicatie van het bedrijf ga ik ook aan de slag. Denk hierbij aan het Intranet hoe collega’s met elkaar communiceren. Dit kan eenzijdige of tweezijdige communicatie zijn.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Ik vind het leuk om naar de sportschool te gaan en ik kijk ook veel voetbal. Daarnaast ben ik ook een groot muziekliefhebber.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.