Isak Mokveld, Communication Intern

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

De samenhorigheid op de werkvloer vind ik erg prettig, de sfeer is hier heel fijn. Bij binnenkomst voelde ik mij meteen thuis, omdat ik met open armen werd ontvangen. Verder vind ik het een heel leerzaam bedrijf.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Ik ga mij onder andere bezighouden met de e-mail flow. Ook ga ik aan de slag met klant verhalen. Zo ga ik bijvoorbeeld interviews afnemen met klanten over hoe het Hero gebouwbeheersysteem bevalt en wat ze hebben bespaard. Met de interne communicatie van het bedrijf ga ik ook aan de slag. Denk hierbij aan het Intranet hoe collega’s met elkaar communiceren. Dit kan eenzijdige of tweezijdige communicatie zijn.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Ik vind het leuk om naar de sportschool te gaan en ik kijk ook veel voetbal. Daarnaast ben ik ook een groot muziekliefhebber.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.