Jan Mooij Stagiair Technische Bedrijfskunde

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Hero heeft een heel jong hardwerkend team. Dit zorgt ervoor dat ik het heel aangenaam vind om hier te werken en me erg op mijn plek voel. Tevens vind ik het gezellig om met het hele team gezamenlijk te lunchen.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Mijn taak is de communicatie tussen het sales team en het installatie team verbeteren door middel van het implementeren van het hele proces in ons nieuwe ERP-systeem. Dit werk past perfect bij mijn opleiding Technische Bedrijfskunde.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Ik doe fitness door de dagen heen. Daarnaast vind ik het erg leuk om met mijn vrienden eens wat te gaan doen. Ook vind ik het erg leuk om op de motor te stappen en een ritje te maken.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.