Job Verburg, Smart Building Advisor

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Het is een gezond team die nog vol in de groei zit, waardoor er voor mij ook veel mogelijkheden zijn. Daarnaast word ik hier echt serieus genomen, wat mij het gevoel geeft dat mijn werk waarde heeft.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Ik doe een onderzoek naar de service bij Hero, omdat we met de huidige groei de snelheid nog niet aan kunnen. Het doel van het onderzoek is om de service voor alle klanten te verbeteren en om duidelijkheid te creëren over wat voor service wij leveren.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden naar het café om iets te drinken. We vinden het dan leuk om met de vriendengroep een potje te darten. Toen ik dat bij Hero vertelde hing er een week later een dartbord in de kantine.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.