Jurre Kenter, Smart Building Engineer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Ik vind het leuk om hier te werken omdat het een bedrijf is dat heel erg bij de tijd is, het team is jong en gezellig, dit merk je goed in de sfeer. De software-kant en werkzaamheden zijn allemaal heel modern, hierdoor verandert er veel en is er altijd weer wat nieuws te leren. Dit in de combinatie met variërende werkzaamheden maakt het erg leuk om hier te werken.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Bij Hero Balancer houd ik mij vooral bezig met het bouwen van ons product; het gebouwbeheersysteem. Dit is een combinatie van onder andere hardware en software op elkaar inregelen zodat de klant kan beginnen met besparen. Op de dag van de installatie houden wij contact met onze installateurs om ervoor te zorgen dat de installatie succesvol verloopt.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Buiten Hero Balancer om ben ik vaak op pad, ik vind het leuk om met vrienden een drankje te gaan doen of erop uit te gaan. Verder ben ik ook vaak in de sportschool te vinden. Bij slecht weer zet ik nog wel eens een film aan, kijk ik iets van sport of start ik een game op.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.