Jurre Kenter, Smart Building Engineer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Omdat we een leuk, gezellig team hebben en het is een bedrijf dat je niet alledaags tegenkomt. De werkzaamheden die je uitvoert zijn dan ook geen standaard IT-werkzaamheden. Dit betekent dat ik uitgedaagd word en veel nieuwe dingen leer.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Mijn verantwoordelijkheden als smart building engineer is het bouwen van de regelkasten die we uitleveren/ installeren. Dit is zowel software matig als hardware matig. Denk aan het maken van de sturing in de software en fysiek de regelkasten met hardware in elkaar zetten.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Ik vind het leuk om met vrienden in de weer te zijn. Samen af en toe gezellig de stad in, gamen en vooral veel buiten zijn.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.