Kevin Rouwkema

Kevin Rouwkema, Front-end Developer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Hero Balancer werkt met de nieuwste technieken, waardoor het werk interessant en vernieuwend blijft.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Front-end Developer ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden en bijwerken van het Dashboard. Zo zorg ik ervoor dat de software gebruikersvriendelijk en innoverend blijft, evenals dat het Dashboard beschikbaar is voor de iOS Appstore en de Google Playstore.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Naast mijn werk is motorrijden een van mijn vele passies.
Daarnaast onderneem ik graag iets met mijn vrienden of ben ik aan het fitnessen.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.