Kjell Tijmstra Stagiair Technische Bedrijfskunde

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Ik wist al dat Hero een jong team had. Ik vind het fijn om daarmee samen te werken en om met mijn collega’s gezellig een praatje te maken. Mijn schoolopdracht sluit erg goed aan op wat mijn werkzaamheden hier zijn. Dat trok mij ook aan om hier te gaan werken.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Mijn hoofdtaak is het uitwerken en onderzoeken van de inkoop, voorraad, levering en productie in ons nieuwe ERP systeem. Verder doe ik nog een aantal randzaken zoals inboeken en uitboeken van de voorraden.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Ik vind het erg leuk om auto’s te wassen. Dit doe ik ook om mijn geld te verdienen. Het is erg fijn om hiermee mijn hoofd leeg te maken in de frisse lucht. Daarnaast doe ik graag met mijn vrienden in de kroeg een biertje.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.