HeroBalancer

Ontdek jouw bespaarpotentieel

Benieuwd naar de impact van een Hero Balancer gebouwbeheersysteem op jouw energierekening? Bereken in enkele klikken jouw bespaarpotentieel!

Jouw bespaarpotentieel is

Ben je benieuwd naar de investering en terugverdientijd voor jouw locatie(s)? Plan dan een digitale kennismaking in met een van onze Smart Building Adviseurs. 

Grote bedrijven uit alle branches gebruiken Hero voor het beheren van hun gebouwen

Luister naar onze blije klanten

Pieter Ursem
Pieter UrsemAutogroep Ursem Barten - Directeur
Lees verder
"Ik vind het vooral mooi dat het rekening houdt met de weersverwachting. Ik ga natuurlijk niet voor de ketels elke dag op buienradar kijken om te zien wat voor weer het morgen wordt. Door de behoorlijke stookkosten die wij normaal gesproken hebben verdienen wij Hero Balancer al binnen een half jaar terug."
Jack Ros
Jack RosVolvo Ton van Kuyk - Financieel Directeur
Lees verder
‘‘Bij ons stond de verwarming eigenlijk dag en nacht aan. Ons oude systeem konden we niet op afstand bedienen en zelf geen tijdschema instellen. Het is onrealistisch om dagelijks einde dag handmatig de ketel uit te zetten en ’s ochtend weer aan. Nu we dit met een app kunnen doen kan de installatie ’s nachts en op vrije dagen gewoon uit.’’
Theo van Elderen
Theo van ElderenVeiligheidsregio Midden- en West Brabant - Facilitair & Techniek
Lees verder
“Hero Balancer heeft ons op onze locaties goed geholpen. Grip op afstand biedt ons kracht op energiebesparend vlak. Onnodig stoken zit er voor ons dus niet meer in. Doordat Hero zeer gebruiksvriendelijk is krijgen de teamleiders zelf controle en inzicht op hun eigen locatie. Dit creëert bewustwording bij ons personeel.”

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.