Litmar van der Horst Product Owner

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Door de interessante technieken en producten. Het bedrijf ligt momenteel ook goed in de markt. Je hoort steeds vaker over het belang van het verminderen van je energie-en gasverbruik. Vandaar kwam ik ook Hero Balancer tegen en daar wilde ik graag iets aan bijdragen. Verder vind ik dat we een erg leuk, jong en gezellig team hebben. In mijn eerste 2 weken bevalt het ook al erg goed. Dat komt onder andere door de gezellige sfeer. Ik heb het gevoel dat ik hier al heel lang werk.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Ik ben verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met het product. Mijn taak is om de business waarde van de klant te vertalen naar concrete features en vervolgens toe te passen op het product. Tevens plan en beheer ik alles wat door ons development team ontwikkeld moet worden. Ik ben ook de schakel tussen de business en de IT.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd ben ik het liefst met vrienden of familie, ik sport ook 3 keer in de week hier doe ik aan padel met vrienden van mij. Uiteten of een weekend weg vind ik eigenlijk het leukst.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.