Mark Hartman

Mark Hartman, Lead Developer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

De sfeer binnen het bedrijf is ontzettend goed. De platte bedrijfscultuur, het leuke team en het gevoel dat we allemaal aan een gezamenlijk doel werken, zorgen ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Lead Developer ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de ontwikkelafdeling. Mijn taken bestaan onder andere uit het ontwikkelen van nieuwe features, het assisteren van de andere ontwikkelaars en het onderhouden van onze applicaties en systemen.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd help ik mee op het melkveebedrijf van vrienden. Bovendien luister ik graag
naar muziek en speel ik spelletjes.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.