Menno van de Water, Customer Success Manager

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Altijd heb ik het al fijn gevonden om te werken met techniek, bij Hero Balancer groei je echt mee met het bedrijf en zo leer je van en met collega’s over nieuwe technologieën om comfort te verbeteren en gas te besparen.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Aan het einde van het installatieproces ben ik van toepassing, rond de installatiedatum licht ik toe aan alle eindgebruikers hoe ons systeem te bedienen is. Dit is dus eigenlijk bij alle projecten het geval, ook geef ik soms toelichting over het achterliggende platform aan installatie- en onderhoudspartijen.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Ik ben veel bezig met sport. Ik speel zelf zaal- en veldvoetbal en ik coach ook een damesteam. Naast sporten vind ik competitieve spellen van alle soorten en maten ook leuk om te doen. Een van mijn andere hobby’s is fotografie en dan vooral natuurfotografie. Ik ga ook nog graag naar concerten in verschillende muziek soorten.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.