Menno van de Water, Customer Success Manager

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Omdat ik het leuk vind om mezelf uit te dagen en Hero Balancer mij de kans biedt om dat te doen. Daarnaast vind ik het systeem van Hero heel interessant omdat het zo modern is. Ook leer ik veel over de verschillende manieren van verduurzaming en tegelijkertijd werk ik in een gezellig team.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Samen met het sales team ben ik het visitekaartje van Hero. Ik houd mij bezig met het contacteren van nieuwe klanten en behouden van bestaande relaties. Verder draag ik bij aan nieuwe inzichten en projecten om ons systeem uit te breiden voor al onze klanten en partners.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Ik ben veel bezig met sport. Ik speel zelf zaal- en veldvoetbal en ik coach ook een damesteam. Naast sporten vind ik competitieve spellen van alle soorten en maten ook leuk om te doen. Een van mijn andere hobby’s is fotografie en dan vooral natuurfotografie. Ik ga ook nog graag naar concerten in verschillende muziek soorten.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.