Michael Rijper

Michael Rijper, Front-end Developer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Bij Hero krijg je diverse opdrachten, je komt voor verschillende uitdagingen te staan. Het enthousiasme van het hele team wanneer een opdracht is gelukt is dan ook erg groot. Iedereen van team Hero is behulpzaam en meelevend. Dat zorgt er voor dat ik met plezier naar werk ga.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Front end Developer ga ik over het Admin Dashboard. Zo zorg ik er onder andere voor dat alle nieuwe modules er in komen te staan en dat het dashboard overzichtelijk is voor de gebruiker. Ook maak ik alles wat de UX Designer maakt werkelijk in code.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool. Af en toe game ik en met vrienden een biertje doen vind ik ook erg leuk.

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dát is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >
Vacature-Regeltechnicus

Vacature: Regeltechnicus

Wij zoeken een Regeltechnicus voor het beheren en maken van onze regelinstallaties. Het koppelen van de wensen van de klant aan ons cloud platform wordt jouw job. Wij bieden jou een zeer afwisselende baan waarbij jij nog veel bij kan leren van regelinstallaties, netwerken, klimaatinstallaties en customer service.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.