Michel Nijssen, Smart Building Advisor

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Hero is voor mij een bewuste keuze geweest. Hiervoor ben ik werkzaam geweest voor een grote internationale security distributeur. Hero Balancer heeft een kleinschaliger team en is daadkrachtig, wat ik leuk vind. Bovendien is het prettig dat ik in eerdere delen van het bedrijf word betrokken. Dit kan ik samenbrengen met mijn sales kennis, technische achtergrond en het duurzaam bezig zijn, waardoor het een mooie combinatie is voor mij.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als partnermanager ben ik verantwoordelijk voor alle partners waarmee wij samenwerken. Dit zijn de installateurs, wie onze producten installeren, maar ook onze fabrikanten. Wij proberen ons portfolio steeds verder uit te breiden naar de wens van onze installateur of eindklant.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Naast mijn werk is mijn gezin heel belangrijk. Zo doe ik graag iets leuks met mijn twee zoons. Als hobby repareer ik graag dingen of maak ik nieuwe dingen, dit gaat van elektronica tot houtenmeubels. Ook doe ik heel graag van alles op mijn GreenEgg, wat ik het hele jaar door doe, ook in de winter.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.