Mirte Winter

Mirte Winter, Graphic Designer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

In 2019 ben ik afgestuurd als grafische vormgever en daarna direct begonnen met de opleiding Communicatie en Multimedia Design. Op deze manier kan ik alles wat ik op school leer in praktijk brengen bij Hero Balancer. Met de vrijheid die Hero mij biedt, kan ik het goed combineren met mijn studie en krijg ik de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Graphic Designer werk ik veel samen met Content Creator Sterre en Lead Marketeer Nick. Het is onze missie om de boodschap van Hero Balancer op een vette en visueel aantrekkelijke manier over te brengen. Zo zorg ik ervoor dat de on- en offline media uitingen er aantrekkelijk uit komen te zien.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om buiten actief te zijn of ik kijk thuis films.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.