Monica Mak, Facilities

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Ik vind het erg leuk om de lunch te verzorgen voor alle collega’s die in het kantoor aan het werk zijn.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Ik voorzie iedereen van een lekkere lunch rond de middag. Ook tijdens evenementen verzorg ik de catering. Soms moet ik even wat boodschappen halen of het kantoor schoon houden, maar dat hoort er ook bij.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Ik ben erg sportief ingesteld. 2x in de week doe ik aan hardlopen in de duinen. Verder zit ik vaak in de sportschool en wandel ik graag om lekker een luchtje te scheppen en tijd voor mijzelf te hebben. Ook zwem ik vaak en zit ik op de racefiets.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.