Morris van der Gracht Stagiair Ecommerce

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Hero Balancer is een leuk en leerzaam bedrijf. De sfeer zit er altijd goed in, maar iedereen blijft serieus als het om werken gaat.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Mijn taken zijn onder anderen de huidige webwinkel verbeteren en analyseren wat er beter kan. Daarnaast doe ik nog een aantal marketing/sales randzaken. Dat sluit erg goed aan op mijn opleiding en daar kan ik veel van leren hoe het in de praktijk gaat.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Ik sport graag, onder anderen hockey en golf vind ik erg leuk. Daarnaast vind ik het erg leuk om wat te gaan doen met vrienden zoals een avondje zitten of uitgaan.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.