NHL Stenden kiest voor Hero Balancer en gebruiksvriendelijkheid in hun gebouwbeheersysteem.

Wij spraken met Alex Kolhoop, projectleider Real Estate bij NHL Stenden, over hun samenwerking met Hero Balancer en welke voordelen het met zich mee heeft gebracht. Waarom kozen zij voor Hero Balancer? En welke overwegingen kwamen hierbij kijken? "Zonder dat je echt specifiek technische kennis hebt, kan je toch alles aanpassen."
thumbnail_afbeeldingen_NHLstenden klantervaring

Hoe zijn jullie bij Hero Balancer terecht gekomen?

Een collega van mij kwam met het idee om Hero Balancer te vragen om een offerte. Deze heeft Hero Balancer doorverwezen naar mij. 

Waarom hebben jullie voor Hero Balancer gekozen?

“We hebben ook wel gekeken naar verschillende concurrenten. Wij hebben verschillende vastgoedobjecten met elk een ander gebouwbeheersysteem. Daar hebben we onder andere Priva, Johnson Controls en Kieback & Peter. Voor ons pand in Assen hebben we Hero Balancer toegepast. Hier hadden we ook een offerte voor Priva liggen. We hebben de afweging gemaakt om een systeem te nemen wat betaalbaarder en gebruiksvriendelijker is.” 

“We hadden het andere aanbod liggen vanuit een ander bedrijf. Nadat Tobias het pand en onze wensen in kaart had gebracht kon hij ter plekke een offerte aanbieden. Vervolgens is deze intern besproken en hebben wij besloten om de opdracht aan Hero Balancer te verstrekken.” 

Wat was de overweging waarbij jullie voor Hero Balancer kozen?

Onze huismeester vindt het belangrijk dat het GBS gebruiksvriendelijk is. We hebben samen met hem en Tobias gekeken naar hoe je vakanties en weekenden instelt. Dat gaat via de app heel makkelijk. Zonder dat je echt specifiek technische kennis hebt, kun je toch alles aanpassen. 

IMG_0778

Hoe beheerde jullie de klimaatinstallatie voor Hero Balancer?

“Tijdens de grootschalige renovatie van het pand is er een nieuwe luchtbehandelingskast geplaatst om te voldoen aan de Frisse Scholen klasse B standaard. Voor het plaatsen van de nieuwe LBK was er geen GBS aanwezig.” 

Hoe beviel het verkoopproces?

Het voortraject verliep erg soepel en snel. Vooral het aanbieden van de offerte op locatie (direct na opname) verbaasde mij. Mijn ervaringen met andere bedrijven is dat dit al enkele weken kan duren. 

Hoe bevalt de nazorg?

Ik heb nog geen contact gehad met support.  Als er nog vragen waren of contact vereist is, dan heb ik het vertrouwen in Hero Balancer dat dit correct wordt opgepakt. 

Hoe snel verdienen jullie Hero Balancer terug?

De exacte terugverdientijd laat zich moeilijk voorspellen. De afgelopen maanden hebben wij in ieder geval door het instellen van de correcte kloktijden 30% bespaard t.o.v. dezelfde periode in 2022. 

Als iemand twijfelt om met Hero Balancer in zee te gaan, wat zou je deze persoon aanraden?

Gewoon doen. Het is gebruiksvriendelijk en een goedkope optie voor een GBS. Het werkt uitstekend. 

Ook inzicht in en controle over jouw vastgoedportfolio?

Beheer jouw vastgoed met de regeltechniek van Hero Balancer!

Hero koppelt op jouw nieuwe of bestaande klimaatinstallatie en helpt jou om inzicht te krijgen in jouw binnenklimaat en dit tevens op automatische piloot te verbeteren.

Neem contact op via 088-3033 700 of mail naar welkom@herobalancer.nl

Deel dit artikel

Meer klantverhalen

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.