Nick Raadsheer, Lead Marketeer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Hero Balancer is een jong en innovatief bedrijf. We werken hard om meer duurzaamheid en flexibiliteit te brengen in een conservatief markt. Dit is wat mij juist deze uitdaging aantrekt. Bovendien heb ik hartstikke leuke collega's bij Hero.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Lead Marketeer ben ik verantwoordelijk voor alle communicatie uitingen. Denk hierbij aan de website, nieuwsbrief, socials en beurzen. Samen met Content Creator Sterre en Graphic Designer Mirte is het onze missie om de boodschap van Hero Balancer op een vette en visueel aantrekkelijke manier over te brengen.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn vriendin op stap te gaan of een filmpje te
kijken. In het weekend ben ik met vrienden in de kroeg te vinden of thuis op de bank met mijn vriendin. Mocht ik tijd overhouden, dan ga ik graag met mijn hond naar het bos.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.