Nick Raadsheer, Lead Marketeer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Hero Balancer is een jong en innovatief bedrijf. We werken hard om meer duurzaamheid en flexibiliteit te brengen in een conservatief markt. Dit is wat mij juist deze uitdaging aantrekt. Bovendien heb ik hartstikke leuke collega's bij Hero.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Lead Marketeer ben ik verantwoordelijk voor alle communicatie uitingen. Denk hierbij aan de website, nieuwsbrief, socials en beurzen. Samen met Content Creator Sterre en Graphic Designer Mirte is het onze missie om de boodschap van Hero Balancer op een vette en visueel aantrekkelijke manier over te brengen.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn vriendin op stap te gaan of een filmpje te
kijken. In het weekend ben ik met vrienden in de kroeg te vinden of thuis op de bank met mijn vriendin. Mocht ik tijd overhouden, dan ga ik graag met mijn hond naar het bos.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.