Niels Ootes

Niels Ootes, Smart Building Engineer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Omdat Hero Balancer gebruik maakt van veel verschillende technieken zoals elektrotechniek, installatietechniek en ICT. Daarnaast vind ik het top dat het een bedrijf is met jonge mensen waar je echt een verschil kunt maken.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Ik werk op de afdeling support wat inhoudt dat ik service verleen aan klanten. Ik ben niet projectmatig bezig maar ben wel altijd bezig met verschillende taken. Mijn taken zijn onder andere het bijhouden van de supportafdeling, het controleren van systemen na het in gebruik nemen en ik help klanten via de telefoon of e-mail.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Ik heb sinds kort mijn motorrijbewijs gehaald dus daar ben ik wel erg blij mee. Vroeger had ik ook een brommer waar ik aan sleutelde maar die heb ik kortgeleden verkocht. Nu sleutel ik nog wel graag aan andere dingen zoals buitenboordmotoren. Daarnaast fitness ik veel en drink ik graag een biertje met vrienden.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.