Niels Ootes

Niels Ootes, Smart Building Engineer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Omdat Hero Balancer gebruik maakt van veel verschillende technieken zoals elektrotechniek, installatietechniek en ICT. Daarnaast vind ik het top dat het een bedrijf is met jonge mensen waar je echt een verschil kunt maken.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Ik werk op de afdeling support wat inhoudt dat ik service verleen aan klanten. Ik ben niet projectmatig bezig maar ben wel altijd bezig met verschillende taken. Mijn taken zijn onder andere het bijhouden van de supportafdeling, het controleren van systemen na het in gebruik nemen en ik help klanten via de telefoon of e-mail.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Ik vind het leuk om rondjes op de motor te rijden. Ik ga een paar keer per week naar de fitness toe. Daarnaast ik vind het leuk om een biertje te drinken met mijn vrienden. Op wintersport gaan vind ik ook leuk om te doen.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.