Norbert Laan

Norbert Laan, Business Support Manager

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Het is een organisatie die snel groeit, met een innovatief product en een hoop jonge mensen waar ik veel van kan leren. Het is daarnaast ook een ontzettend moderne organisatie met korte lijnen. Ik kan bijvoorbeeld gemakkelijk met de directie praten. Ook ben ik natuurlijk blij met onze leuke klanten.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Het is mijn taak om de binnendienst te beheren. Dat houdt in het opnemen van de telefoon en het beheren van de mailbox. Verder behandel en verdeel ik alles wat binnenkomt aan de juiste personen. Daarnaast maak ik ook nog offertes en zet ik projecten door aan accountmanagers.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Ik vind wielrennen leuk en dit probeer ik elk weekend te doen. Verder zoek ik graag mijn vrienden op om samen films of series te kijken. Daarnaast heb ik een tijdje competitief aan tennis gedaan. Dat doe ik niet meer, maar ik vind het wel nog steeds leuk om te tennissen.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.