Hoe installeer je een Hero?

Een gebouwbeheersysteem installeren was nog nooit zo makkelijk.

Ook zonder regeltechnische kennis kun jij jouw klant blij maken met een gebruiksvriendelijk en energiebesparend regelsysteem.

Installeer alle hardware eenvoudig zelf.

Het proces

Bestelling plaatsen

Configureer jouw project alvast in het dashboard. Maak zelf een project aan met de gewenste zones en regelmodules.

1 bijenraat icoon

Configuratie door Hero

Goed nieuws! Bij deze stap hoef jij niets te doen. Wij gaan bij Hero aan de slag om voor jou het slimste regelsysteem samen te stellen.

2 bijenraat icoon

Ontvangen & installeren

Je ontvangt van de pakketbezorger jouw BMS-in-a-Box volledig installatie ready. Je kunt de doos zo meenemen naar de klant. Wel even bekabeling en gereedschap meenemen natuurlijk 😉

3 bijenraat icoon

Veelgestelde vragen

Je hebt ongetwijfeld vragen. Misschien kunnen we deze hieronder al voor je beantwoorden. Zo niet, neem dan telefonisch contact met ons op via 088-3033 700.

Ja, voor elk systeem hebben wij een specifieke handleiding. Kom je er toch niet uit? Dan zit er bij ons op kantoor altijd iemand klaar om je telefonisch bij te springen.

Nee, je hebt de keuze om ook door Hero verkochte projecten te installeren. Hero verstrekt jou dan de benodigde hardware en informatie om de klant van een nieuw regelsysteem te voorzien.

Bijna alles. Bij het installatiepakket zit geen bekabeling voor de verschillende installatiecomponenten. Je moet dus zelf bekabeling meenemen. Plus gereedschap, dat is ook wel handig 😉 

Hero configureert de controller op basis van de door jou aangeleverde informatie. Vervolgens voegen wij ook sensoren, I/O modules en eventuele relais toe op basis van de aanwezige installatiecomponenten op locatie.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.