Download jouw Hero materiaal

Op zoek naar onze product sheets, prijslijst, brochures of one pagers? Op deze pagina vind je al onze downloadbare bestanden. Klik op de knop om het gewenste bestand te downloaden.

Documenten

Hero Balancer Prijslijst

Alle Hero Hardware overzichtelijk op een rij. Bereken zelf de kosten voor een nieuw GBS.

Hero biedt jou naast controllers en binnenklimaatsensoren nog meer hardware voor het creëren van de beste installatie voor jou klant. Klik op onderstaande knop voor het ontvangen van de prijslijst.

hero-gateway icoon

Hero Balancer Gateway

De Hero Gateway wordt gebruikt voor het uitlezen en aansturen van OpenTherm en EMS ketels. 

Met de Hero Gateway lees je alle parameters van jouw ketels uit en krijg je meldingen bij overschrijdingen van grenswaardes. Tevens stuur je met de Gateway zeer kostenefficiënt ketels online aan. Voor de volledige technische specificatie scan onderstaande QR code.

regelkast-tekening

Hero Balancer Regelkast

Hero Balancer gaat bij het engineeren van een GBS uit van correct functionerende veldapparatuur. 

Jouw Hero regelkast wordt plug & play geleverd inclusief o.a. WAGO basisstation, I/O uitbreidingen, Phoenix power supply en provider onafhankelijk modem. Voor de volledige technische specificatie scan onderstaande QR code. 

LoraSensor

Hero Balancer Sensoren

De draadloze sensoren (loRa, accus, 5 jaar mee) worden gebruikt om het binnenklimaat in het project inzichtelijk te maken.

De sensoren zijn er in verschillende vormen. De meest gebruikte functies van de sensoren zijn CO2, fijnstof, temperatuur en luchtvochtigheid. Voor de volledige technische specificatie scan onderstaande QR code.