Download jouw Hero materiaal

Op zoek naar onze product sheets, prijslijst, brochures of one pagers? Op deze pagina vind je al onze downloadbare bestanden. Klik op de knop om het gewenste bestand te downloaden.

Documenten

Hero Balancer Prijslijst

Alle Hero Hardware overzichtelijk op een rij. Bereken zelf de kosten voor een nieuw GBS.

Hero biedt jou naast controllers en binnenklimaatsensoren nog meer hardware voor het creëren van de beste installatie voor jou klant. Klik op onderstaande knop voor het ontvangen van de prijslijst.

hero-gateway icoon

Hero Balancer Gateway

De Hero Gateway wordt gebruikt voor het uitlezen en aansturen van OpenTherm en EMS ketels. 

Met de Hero Gateway lees je alle parameters van jouw ketels uit en krijg je meldingen bij overschrijdingen van grenswaardes. Tevens stuur je met de Gateway zeer kostenefficiënt ketels online aan. Voor de volledige technische specificatie scan onderstaande QR code.

regelkast-tekening

Hero Balancer Regelkast

Hero Balancer gaat bij het engineeren van een GBS uit van correct functionerende veldapparatuur. 

Jouw Hero regelkast wordt plug & play geleverd inclusief o.a. WAGO basisstation, I/O uitbreidingen, Phoenix power supply en provider onafhankelijk modem. Voor de volledige technische specificatie scan onderstaande QR code. 

Thermostaat

Hero Balancer Sensoren

De draadloze sensoren (loRa, accus, 5 jaar mee) worden gebruikt om het binnenklimaat in het project inzichtelijk te maken.

De sensoren zijn er in verschillende vormen. De meest gebruikte functies van de sensoren zijn CO2, fijnstof, temperatuur en luchtvochtigheid. Voor de volledige technische specificatie scan onderstaande QR code.

Ontvang onze prijslijst

Laat hier je gegevens achter. Onze partnermanager neemt contact met je op voor een korte kennismaking en het toesturen van de prijslijst.

Dit materiaal is binnenkort beschikbaar

We werken hard om jouw gewenste document klaar te maken. Wil je alvast meer informatie? Laat hier je gegevens achter. Onze partnermanager neemt contact met je op of stuurt je de gewenste informatie op via de mail.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.