Robin van Kooij, UX Designer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Hero Balancer is voor mij een uitdaging in het technische veld. Zelf heb ik namelijk niet veel ervaring met techniek maar ik ben goed op weg en heb al erg veel geleerd bij Hero. Het team is gezellig. We luisteren ook graag muziek samen. Ze geven goede feedback en nemen ook mijn feedback serieus. Het gevoel dat ik word gehoord is bij Hero erg groot.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als UX Designer maak ik designs voor de layout van de MyBMS app en het admin dashboard. Alles wat ik maak is uit het oogpunt van de gebruiker. Mijn taak is dan ook om de user experience te verbeteren.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Er zijn veel dingen die ik erg leuk vind om te doen, zoals een drankje met vriendinnen, Reizen of gewoon lekker thuis op de bank lezen of een film kijken. Het liefst kijk ik fantasie films.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.