Robin van Kooij, UX Designer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Hero Balancer is voor mij een uitdaging in het technische veld. Zelf heb ik namelijk niet veel ervaring met techniek maar ik ben goed op weg en heb al erg veel geleerd bij Hero. Het team is gezellig. We luisteren ook graag muziek samen. Ze geven goede feedback en nemen ook mijn feedback serieus. Het gevoel dat ik word gehoord is bij Hero erg groot.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als UX Designer maak ik designs voor de layout van de MyBMS app en het admin dashboard. Alles wat ik maak is uit het oogpunt van de gebruiker. Mijn taak is dan ook om de user experience te verbeteren.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Er zijn veel dingen die ik erg leuk vind om te doen, zoals een drankje met vriendinnen, Reizen of gewoon lekker thuis op de bank lezen of een film kijken. Het liefst kijk ik fantasie films.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.