Roy Berkhout, Installateur

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Er zijn erg veel leuke mensen om mij heen, ook vind ik het leuk dat ik op heel veel verschillende plekken kom per dag en de werkzaamheden mij goed bevallen. Als ik niet bij Hero had gewerkt was ik bijvoorbeeld nooit in Zuid-Limburg of Friesland gekomen, dat is nu wel wat mijn baan afwisselend maakt.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Het grootste deel van de tijd installeer ik projecten voor binnenklimaat monitoring. Dit doe ik voornamelijk bij scholen. Ik doe ook kleine installaties, autoshowrooms is daar bijvoorbeeld één van.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Het liefst ga ik motorrijden, daar moet het natuurlijk wel mooi weer voor zijn. Af en toe start ik nog wel eens een game op. Verder vind ik poolen erg leuk, In het weekend zit ik ook bij een vereniging. Ik ga ook naar de sportschool.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.