Shaima Hassan, Marketing Intern

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Ik vind de werksfeer van Hero heel leuk. Hier neem ik zelf veel initiatief door mijn eigen taken op te pakken en uit te voeren. Als ik nieuwe ideeën of vragen heb dan kan ik altijd terecht bij mijn collega's en dan voel ik mij gehoord.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Mijn taken bij de marketingafdeling zijn zeer divers. Ik zorg dat de boodschap goed naar buiten komt. Ik onderhoud de social media van het bedrijf en ik maak presentaties klaar voor collega’s. 

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Ik werk veel in de zorg maar ik behoud ook voldoende tijd voor mijzelf. In mijn vrijetijd doe ik gezellige activiteiten met mijn zussen. Naast tekenen vind ik ook lezen en sporten leuk. Ook ben ik een horror movie lover dus als je suggesties wilt kun je altijd bij mij langskomen.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.