Sterre Winter

Sterre Winter, Content Creator

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Binnen het snelgroeiende bedrijf van Hero blijft het werk flexibel, wat het leuk en leerzaam maakt. Ik ben hier alweer de langste medewerker en ik heb veel mee kunnen groeien met Hero. Zo kan ik mijn affiniteit voor het creëren van content op deze manier in de praktijk brengen. Daarbij maken we het samen als team mogelijk om een duurzame wereld op te bouwen. Het is gaaf om daaraan mee te werken.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Content Creator werk ik nauw samen met Graphic Designer Mirte en Lead Marketeer Nick. Het is onze missie om de boodschap van Hero Balancer op een vette en visueel aantrekkelijke manier over te brengen. Zo ben ik verantwoordelijk voor communicatie uitingen, zoals fotografie, videografie, schrijven van artikelen en posts voor op sociale media, en meer.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Naast werken als Hero studeer ik sociologie. In mijn vrije tijd speel ik piano, fotografeer ik en
heb ik mijn eigen hobby projecten waar ik complete persoonlijkheidsprofielen analyseer en
verhalen schrijf.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.