Sven Nootebos Stagiair Marketing & Communicatie

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Omdat Hero Balancer een erg jong en innovatief bedrijf is vind ik het erg leuk om hier te werken. Ook sluiten de werkzaamheden perfect aan bij mijn opleiding en heeft het bedrijf een goeie sfeer. Door een voorgaande stagiair die erg positief was over Hero Balancer ben ik met dit bedrijf bekend geraakt. Ik ben blij met mijn keuze om hier mijn eindstage te volgen.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de linkedIn posts, contentkalender en het organiseren van de beurzen. Ook hou ik mij bezig met het websitebeheer.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Ik vind het erg leuk om met mijn vrienden een biertje te doen in het weekend. Ook ben ik erg van het uitgaan of festivals. Ik ben ook bezig met fitness, gamen en af en toe kijk ik voetbal.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.