Tim Neuvel

Tim Neuvel, Solutions Architect

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Bij Hero Balancer wordt er echt geluisterd naar ieders input en zijn de werkzaamheden heel variabel. Daarnaast is het natuurlijk fantastisch om een bijdrage te kunnen leveren aan een innovatief product data aantoonbaar goede resultaten behaalt.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Solutions Architect ben ik bij elk nieuw project betrokken. Enerzijds verzamel ik de benodigde informatie om de regelkast zo goed als mogelijk met de installatie op locatie te koppelen. Anderzijds ben ik het aanspreekpunt voor regeltechnische partners en installateurs voor project gerelateerde vragen. Dit heeft het doel om de installatie zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen en zo snel mogelijk een energiebesparing voor de klant te kunnen realiseren.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Mijn vrije tijd staat vaak in het teken van sport. Zo doe ik aan (zaal)voetbal en probeer ik
kilometers te maken op de wielrenfiets. Bovendien maak ik zo veel mogelijk tijd vrij om met
mijn vrienden of vriendin door te brengen.

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dát is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >
Vacature-Regeltechnicus

Vacature: Regeltechnicus

Wij zoeken een Regeltechnicus voor het beheren en maken van onze regelinstallaties. Het koppelen van de wensen van de klant aan ons cloud platform wordt jouw job. Wij bieden jou een zeer afwisselende baan waarbij jij nog veel bij kan leren van regelinstallaties, netwerken, klimaatinstallaties en customer service.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.