Tobias Kirschbaum

Tobias Kirschbaum, Salesmanager

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

De combinatie van de potentie en groei die er in het bedrijf zit maakte het voor mij aantrekkelijk om bij Hero te werken. Het is een plat bedrijf dus iedereen word gelijk behandeld. Dit maakt het mogelijk om snelle veranderingen door te voeren en mee te groeien.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Smart Building Advisor houd ik me vooral bezig met sales. Gericht op grote organisaties zoals gemeentes en zorginstellingen. Gebouwbeheerders leg ik uit wat de Hero is en hoe het werkt. Daarnaast schrijf ik de offertes en ben ik de contactpersoon van een klant.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Minimaal 6 keer in de week ben ik te vinden bij de Crossfit. Zeilen vind ik ook erg leuk, ik heb ook professioneel gezeild een paar jaar lang. Als ik niet in de sportschool ben kun je me vinden in de keuken.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.