Tom Altenburg, Teamleader Project Engineering

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Wat ik leuk vind aan werken bij Hero is dat veranderingen erg snel worden doorgevoerd. Je kunt de ene week samen met je collega's aan het brainstormen zijn over een vervelend probleem en de week daarop kan hier alweer een passende oplossing voor zijn ontwikkeld op basis van jouw input.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Samen met mijn collega’s van engineering ben ik verantwoordelijk voor het vinden van de juiste oplossing voor ieder project. Zelf ben ik vooral bezig met de wat grotere projecten. Hiernaast is het mijn verantwoordelijkheid op de afdeling om wijzigingen in onze sturingen over te dragen wanneer onze ontwikkelafdeling aanpassingen maakt.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Naast mijn werk vind ik het erg leuk om te koken, daar maak ik dus graag wat tijd voor vrij. Verder breng ik de weekenden vaak door met mijn vrienden en vriendin, vaak onder het genot van een borreltje. Ik houd dan braaf mijn Untappd bij.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.