Ton Berkhout, Head of Projects

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Bij Hero Balancer vind ik de zingeving die ik zoek. Een geweldige baan in combinatie met een bijdrage aan een beter milieu! Daarnaast kan ik mezelf continu blijven ontwikkelen want de mogelijkheden van de organisatie zijn oneindig. Bij Hero werken veel jonge mensen en ben ik een van de oudsten. Een prachtige mix van creativiteit en ervaring waarin we iedere dag van elkaar leren!

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Project en service coördinator begeleid ik alle projecten van A tot Z. Met de informatie die ik krijg zorg ik ervoor dat onze engineers de slimme regelingen kunnen bouwen en probeer ik het leven van de installateur zo makkelijk mogelijk te maken. Naarmate Hero groeit wordt ook de vraag naar service steeds groter dus probeer ik dit ook in goede banen te leiden.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en loop ik graag op de golfbaan.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.