Tycho Leyenaar, Creative Business Intern

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Ik heb al eerder bij Hero Balancer stage gelopen en ik vond het leuk om hier weer terug te komen. Hero heeft een uitdagende visie en missie en daar wil ik graag aan bijdragen. De werksfeer is hier ook leuk en je kunt hier makkelijk met anderen omgaan.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Ik heb al eerder bij Hero Balancer stage gelopen en ik vond het leuk om hier weer terug te komen. Hero heeft een uitdagende visie en missie en daar wil ik graag aan bijdragen. De werksfeer is hier ook leuk en je kunt hier makkelijk met anderen omgaan. 

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Ik vind uitgaan met mijn vrienden leuk, evenals met de studentenvereniging socializen. Ik heb verder mijn eigen projecten en ik werk ook veel.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.