Vacature: Back-end Developer

Vacature
Een mix van ontwikkelen, configureren en onderhouden van onze apps. Dat is de rol van Back-end Developer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze kracht. Dat wil zeggen: de software van ons product.

Voor jou op een rijtje

Wie wij zijn en onze impact

Bij Hero Balancer werken we allemaal aan één doel: het verduurzamen van klimaatinstallaties in Nederlandse bedrijfspanden met het meest innovatieve gebouwbeheersysteem (GBS) in de HVAC branche. Helemaal door onszelf ontwikkeld.

Ieder bedrijfspand heeft regeltechnische installaties om de verwarming, luchtbehandeling en/of koeling aan te sturen. Vrijwel alle kleine en middelgrote utiliteit gebruikt hiervoor ouderwetse systemen. Deze zijn niet online te bedienen niet gebruiksvriendelijk. Hierdoor verbruiken bedrijfspanden veel te veel energie, wat zeker met de stijgende gasprijzen resulteert in zeer hoge energierekeningen. Wij zien dat dit beter kan.

Met ons Hero Cloud-GBS bedienen onze klanten hun verwarming en ventilatie super eenvoudig. Denk hierbij aan jouw Toon of Nest thuis. Zo besparen onze klanten gemiddeld 23% en verdienen ze de investering in 80% van de gevallen al binnen 2 jaar terug. Elke dag maken wij met ons jonge en enthousiaste team de wereld een stukje duurzamer en comfortabeler. Het allermooiste: jij kunt hier ook aan bijdragen!

Wat jij ontwikkelt

Onze software is onze kracht en onze software bestaat uit een beheerdersdashboard voor installateurs en een eindgebruikersdashboard voor onze klanten. Met deze apps hebben onze gebruikers inzicht in én controle over hun klimaatinstallatie. Als Back-end Developer zorg jij samen met je team ervoor dat onze klanten via deze apps al hun gebouwen kunnen beheren.

Dit breng jij mee

Uit onze ervaring weten we dat er ook goede developers zijn zonder officiële opleiding. Bij ons is het dan ook niet een vereiste om een bepaald denkniveau te hebben. In plaats daarvan maak je bij ons een opdracht waarin jouw vaardigheden worden getoetst. Indien je opensource projecten hebt, kun je deze uiteraard ook met ons delen om jouw competenties te laten zien. Daarnaast verwachten wij het volgende:

Waarom werken bij ons?

Werken in een team met andere jonge getalenteerde collega’s die hard bezig zijn om Nederland een stukje groener te maken. Er zitten geen vastgeroeste exemplaren in ons team en denk je juist samen na over de beste en creatiefste implementaties.

Bij ons krijg je de vrijheid om te bouwen, evenals vrijheid in welke omgeving je wilt werken. Je zit bijvoorbeeld niet vast aan een bepaalde OS waar je in moet werken. Zo lang het werkt ben je vrij in je keuze! Daarnaast kan je bij ons:

Kortom, een uitdagende en extreem leerzame functie!

Hoe nu verder?

Spreekt deze vacature jou aan? Dan komen wij graag in contact voor een kop koffie!

Bel naar 088 3033 700 of mail naar [email protected].

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature

Meer vacatures

Vacature Sales Support

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.