Vacature Product Owner

Vacature: Product Owner

Vacature
Als Product Owner neem je eigenaarschap en breng je de wensen van jouw collega’s én onze klanten samen om het beste regelsysteem van Europa te worden. Een veelzijdige functie met veel eigen inbreng. Jij zal er samen met ons development team voor zorgen dat de wensen van de klant omgezet worden in waardevolle functies in ons regelsysteem. Hierin kan jij jezelf goed verplaatsen in de (interne en externe) klant en zorg jij ervoor dat alle wensen kraakhelder zijn voordat het development team met de gewenste feedback aan de gang gaat. Zo werk je ook samen met onze UX/UI designer om de wensen tot leven te laten komen in de vorm van een design.

Naast software wensen uitwerken kom jij ook hardware uitdagingen tegen. Jij gaat dan in overleg met de leverancier, de ontwikkelaars en het installatieteam om tot een optimale oplossing te komen. Jij brengt dan in samenwerking met de sales afdeling de betalingsbereidheid van nieuwe hardware oplossingen in kaart.

Wie zijn wij?

Wij, Hero Balancer, zijn een jong team van enthousiastelingen die de wereld een stukje duurzamer willen maken. Wij maken een eind aan de verspilling van energie in grote gebouwen. Met onze slimme software zorgen wij ervoor dat klimaatinstallaties in grote gebouwen een stuk efficiënter gaan werken. Gemiddeld levert dat onze klanten een besparing van 23% op. Een dikke win voor de wereld en de portemonnee van onze klanten. Help jij ons mee?

Nick_kantoor

Aan wat voor product ga je werken?

Hero Balancer kent een aangename mix aan soft- en hardware producten waar de wensen van beheerd moeten worden. Hero Balancer is een gebouwbeheersysteem maar is, in tegenstelling tot onze concurrenten, volledig in de cloud. Het gebouwbeheersysteem stuurt alle klimaatinstallaties in het pand en wordt bediend via een losse app voor de eindklant en een losse app voor de beheerder.

Naast de software interfaces werken wij ook met hardware, denk aan temperatuur sensoren, routers, LoRa gateways, en PLCs.

Development veiligheid

Naar wie zijn we op zoek?

Wat bieden we jou?

Jij ontvangt van ons veel aandacht om bekend te worden met onze industrie. Dit leer je voornamelijk van jouw collega’s op de diverse afdelingen: zo ga je met ons sales team op pad naar een klant en met ons installatie team mee naar locatie om ons product in werking te stellen. Om te zorgen dat je ook in jouw eigen vak blijft groeien krijg je de eerste maanden 1 dag in de week hulp van ons Senior Product Owner.

Onze organisatie kent weinig hiërarchie en iedereen werkt vol passie aan het doel om het grootste regelsysteem van Europa te worden. Om dit te bereiken is iedereen belangrijk en zo behandelen wij elkaar ook op de werkvloer: jouw mening doet ertoe!

Hoe nu verder?

Spreekt deze vacature jou aan? Dan komen wij graag in contact voor een kop koffie!

Bel naar 088 3033 700 of mail naar [email protected].

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature

Meer vacatures

Vacature Sales Support

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.